Mijlpaal!

Vrijdag 10 juli 2020

Onlangs is bekend geworden dat ColPro per medio 2021 haar bedrijfsactiviteiten gaat voortzetten vanaf een splinternieuwe locatie in Almelo. Inmiddels draait de voorbereiding voor de nieuwbouw van ColPro op bedrijvenpark Twente Noord al op volle toeren. In Almelo Noord wordt een nieuwe, duurzame productiehal van maar liefst 4.200 vierkante meter gebouwd met inpandige kantoren en een ruim buitenterrein op een kavel van totaal ruim 8.000 vierkante meter.

Het pand wordt gebouwd met een constructie van gebruikte houten spanten en gordingen die zijn vrijgekomen bij de sloop van Harders Plaza in Harderwijk. Hiermee wordt een circulair pand gerealiseerd. Daarnaast zal een groot deel van het dak worden voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmte installatie, zodat het pand naast circulair ook gasloos en dus zeer duurzaam zal zijn.

We vinden het jammer om, na ruim 20 jaar onder de naam OFK en daarna ruim 30 jaar onder de naam ColPro, Vroomshoop te verlaten waar we klein zijn begonnen en zijn uitgegroeid tot wat we nu zijn. Onze klanten en opdrachtgevers blijven straks natuurlijk onverminderd welkom op onze nieuwe locatie.

ColPro zal vanaf de nieuwe locatie de reeds bestaande activiteiten voortzetten en uitbreiden om daarmee haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn! We houden u op de hoogte over de ontwikkelingen. De start van de bouw staat gepland rond de komende bouwvak. Bijgaand een impressie van onze nieuwbouw.