Mondial Pack afnemer cleanrooms

Maandag 13 september 2021

Medio oktober beginnen wij met het bouwen van verschillende cleanrooms bij Mondial Pack. Zij produceren en verpakken voedingssupplementen. Mondial biedt een breed scala aan diensten. Ze mengen grondstoffen en capsuleren of tabletteren dit. Ze wil leveranciers en handelsorganisaties van voedingssupplementen volledig ontzorgen op het gebied van productie en verpakking. Als business partner denken ze niet voor, maar als hun opdrachtgevers.

Bij Mondial Pack staat net als bij ons kwaliteit hoog in het vaandel. Om aan de gestelde eisen op het gebied van voedselveiligheid te voldoen, hanteert Mondial strenge normen en controles op het produceren en verpakken van voedingssupplementen. Enkele keurmerken bevestigen deze expertise.

Om aan deze eisen te voldoen, hebben wij de opdracht gekregen om verschillende cleanrooms te bouwen op de begane grond. Met de inzet van cleanrooms wordt er gewerkt in een zeer ‘schone’ ruimte. Het gaat hierbij om verschillende kleinere ruimten met in totaal een oppervlakte van circa 550 vierkante meter. De personensluis is voorzien van een interlocksysteem en contactloze deurschakelaars. Onze cleanrooms worden geheel afgestemd op de wensen en eisen van de opdrachtgever. Het luchtbehandelingssysteem zorgt ervoor dat de relatieve vochtigheid van de ruimte op een laag niveau blijft. Omdat de luchtdruk in de cleanroom hoger is dan daarbuiten, kan de vuile lucht niet binnen de cleanroom komen.

Onze diensten

Naast cleanrooms maken we ook high-careruimtes, operatiekamers of schone ruimten volgens de HACCP-normen. Wij denken graag met de klant mee. Door ons vroegtijdig in het proces in te schakelen, zijn wij in staat om optimaal en efficiënt aan de wensen van de klant te voldoen. Wij bieden cleanrooms in allerlei verschillende soorten en maten. Over het algemeen leiden de streng gestelde kwaliteitseisen ertoe dat men besluit te werken in een cleanroom.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van cleanrooms.