Werkwijze

Engineering

Een passende oplossing voor onze klanten, dat is ons streven. Het installeren van, het vernieuwen van of het compleet aanbieden van een op jouw wensen afgestemde installatie is voor ons keer op keer een uitdaging.

Op basis van jouw informatie, werken wij het project samen met onze engineers tot in detail uit alvorens het voor productie in onze eigen fabriek wordt vrijgegeven. Dankzij de combinatie van engineering, productie en montage werken wij efficiƫnt en voordelig en bieden wij jou uitstekende service.


Productie

Colpro Technical Solutions beschikt over een uitgebreid en geavanceerd machinepark. Hierdoor zijn de mogelijkheden inventief en efficiƫnt.

Onderstaand zie je een uitgebreide introductie van de machine XLT Bend die wij begin 2017 aan hebben geschaft. Zoals je in het filmpje kunt zien, is deze machine zeer nauwkeurig af te stellen. Deze machine is een zeer welkome uitbreiding van ons machinepark.


Montage

Door middel van onze gespecialiseerde montageploegen kunnen wij volledig garant staan voor de kwaliteit van de montage. Tevens verzorgen onze medewerkers het onderhoud en schadeherstel.

Kortom, wij bieden jou uitstekende producten en installaties en een geweldige service.