ColPro Technical Solutions

ColPro Technical Solutions ademt kennis

De kracht van ColPro Technical Solutions is om samen op zoek te gaan naar duurzame, energiezuinige en inventieve oplossingen binnen organisaties en/of processen.

Met een team van ambitieuze specialisten zoeken wij naar de best mogelijke oplossing om onder andere producten te drogen. Ben jij op zoek naar oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing? Wij zijn in staat om optimaal én efficiënt aan jouw wensen te voldoen.

Flexibel en voordelig 

Onze kracht komt voort uit het feit dat we over vier verschillende disciplines beschikken. Deze vier divisies zijn: engineering, productie, montage en toelevering. Onze vakmensen beheersen het hele traject van idee en ontwikkeling tot en met realisatie en montage. Wij ontzorgen van A tot Z, omdat wij het hele proces onder één dak hebben. Wij onderscheiden ons door maatwerk aan te bieden.

Inventief en verrassend

ColPro beschikt over jarenlange ervaring en een enorme schat aan materiaalkennis. We denken en luisteren naar onze klanten en kunnen zodoende voldoen aan jouw wensen en eisen. Vervolgens komen we met oplossingen die verrassen door hun inventiviteit, uitstraling, efficiency en kwaliteit.

Neem gerust de proef op de som en neem contact met ons op! We zijn te bereiken op: +31 546 644 405.