ColPro Technical Solutions

Nieuwe divisie ColPro Technical Solutions

ColPro Technical Solutions is een nieuwe divisie onder de vertrouwde naam ColPro BV. Wij zijn Marcel Vreeling en Yvonne Nijmeijer en per 4 september 2017 vormen wij Colpro Technical Solutions. Wij zullen ons gaan richten op de techniek achter enkele bestaande onderdelen van ColPro Building Solutions, maar natuurlijk ook op nieuwe producten binnen ColPro Technical Solutions.

Samen met u gaan wij op zoek naar passende oplossingen binnen uw organisatie en/of processen. Dus zoekt u naar oplossingen op het gebied van “schoon werken”, “drogen”, “rijpen” en/of “conditioneren”? Wij zijn in staat om optimaal én efficiënt aan uw wensen te voldoen.

Flexibel en voordelig 

De kracht van ColPro Technical Solutions komt voort uit het feit dat we vier verschillende aspecten onder één dak hebben, te weten; Engineering, Productie, Montage én Toelevering. Onze vakmensen beheersen het hele traject van idee en ontwikkeling tot en met realisatie en montage. Kortom het gehele proces onder één dak.

Inventief en verrassend

ColPro beschikt over jarenlange ervaring en een enorme schat aan materiaalkennis. We denken en luisteren naar onze klanten en kunnen zodoende voldoen aan uw wensen en eisen. Vervolgens komen we met oplossingen die verrassen door hun inventiviteit, uitstraling, efficiency en kwaliteit.

Neem gerust de proef op de som en neem contact met ons op! Tel.nr.: +31 546 644 405.

over colpro vroomshoop