Nieuws

Live-cam nieuwbouw

Vrijdag 17 juli 2020Meer lezen

Via onze live-cam is het mogelijk om de vorderingen op de bouwplaats in Almelo elke dag live te volgen. Dus wil je op de hoogte blijven van de voortgang, klik dan op de camera hieronder en kijk mee!

Papieren kokers drogen

Papieren kokers drogen

Vrijdag 10 juli 2020Meer lezen

Voor een grote speler in de papierbuizenindustrie zijn wij begin deze week gestart met het bouwen van een droogkamer voor het drogen van diverse kokers. Hier drogen ze onder andere verpakkingskokers, verzendkokers en kernen.
In deze branche is het van groot belang dat de productvochtigheid niet te hoog of te laag is. Papier is in zijn veelzijdige vorm een vochtgevoelig product.
Deze klant wil ten alle tijde de gewenste kwaliteit bereiken, ongeacht het weer. Dankzij onze geavanceerde installatie, besturing en de door …

Mijlpaal!

Mijlpaal!

Vrijdag 10 juli 2020Meer lezen

Onlangs is bekend geworden dat ColPro per medio 2021 haar bedrijfsactiviteiten gaat voortzetten vanaf een splinternieuwe locatie in Almelo. Inmiddels draait de voorbereiding voor de nieuwbouw van ColPro op bedrijvenpark Twente Noord al op volle toeren. In Almelo Noord wordt een nieuwe, duurzame productiehal van maar liefst 4.200 vierkante meter gebouwd met inpandige kantoren en een ruim buitenterrein op een kavel van totaal ruim 8.000 vierkante meter.
Het pand wordt gebouwd met een constructie van gebruikte houten spanten en gordingen die …

Zomersluiting 2020

Zomersluiting 2020

Maandag 6 juli 2020Meer lezen

De zomervakantie staat alweer voor de deur. Dat betekent dat wij gedurende de bouwvak-noord gesloten zijn van maandag 20 juli t/m vrijdag 7 augustus (week 30 t/m 32). Vanaf maandag 10 augustus zijn we weer aanwezig en bereikbaar voor onze klanten. Namens directie en medewerkers van ColPro een prettige en zonnige vakantieperiode toegewenst!

Geslaagd!

Geslaagd!

Donderdag 2 juli 2020Meer lezen

Gisteren behaalde onze collega Henry de Mooij zijn diploma!
De afgelopen 3 jaar heeft Henry zich ingezet de opleiding Constructie Plaatwerk Niveau 3 met succes af te ronden. Deze opleiding heeft hij genoten aan de SMEOT ROC van Twente.
Henry gefeliciteerd namens personeel en directie ColPro BV!

Pensioen

Pensioen

Vrijdag 6 maart 2020Meer lezen

Normaal gesproken komt onze collega Henk Oelen op zijn eigen fiets naar het werk. Vanmorgen ging het wat anders dan gebruikelijk. We hebben Henk namelijk met z’n allen thuis opgehaald en hij mocht plaatsnemen op een hometrainer in de laadbak van onze versierde pick-up wagen. Vandaag is het voor Henk de officiële dag dat hij met pensioen gaat. Reden voor een feestelijke dag dus! Henk is inmiddels ruim 17 jaar bij ColPro werkzaam geweest en blijft straks ook nog een …

Officiële dealer: COTES A/S

Maandag 9 september 2019Meer lezen

Wij beginnen de week met alweer
groot nieuws!

ColPro Technical Solutions is per
direct de officiële dealer van COTES luchtdrogers in Nederland.

COTES
is een internationale onderneming, gespecialiseerd in het drogen en koelen van
producten, productieprocessen, gebouwen en kantoren.

De drogers van COTES zijn zeer geschikt in combinatie met onze klimaatkamers welke veelal worden toegepast in tal van verschillende industrieën. Zo wordt deze combinatie zeer regelmatig gebruikt in o.a. de voedselverwerkende industrie.

Door het wereldwijde service
netwerk van COTES zijn wij nog beter in staat om onze klanten te …

Dealerschap Logica

Dinsdag 3 september 2019Meer lezen

Met gepaste trots kunnen wij meedelen dat ColPro Technical Solutions per direct officiële dealer is van de welbekende LOGICA besturingen in Nederland. Logica besturingen worden gebruikt om droogkamers voor diverse doeleinden aan te sturen. Door middel van dit dealerschap zijn wij in staat, bestaande en nieuwe klanten te voorzien van goed werkende besturingssystemen en kunnen wij onderhoud uitvoeren op reeds geplaatste besturingssystemen.

Deze besturingssystemen zijn geschikt voor de aansturing van droogkamers voor hout-, papier-, snoep-, hotrooms (klimaatkamers) voor pasteurisatie van eiwitpoeder …

Uitgave tweede exemplaar van het ColPro Magazine

Vrijdag 11 januari 2019Meer lezen

Met veel plezier presenteren wij u het tweede exemplaar van het ColPro Magazine.
Neem snel een kijkje!

ColPro Magazine 2018

Oven t.b.v. folie industrie

Oven t.b.v. folie industrie

Maandag 18 juni 2018Meer lezen

Voor onze klant Machinefabriek Verhoeven te Oss hebben wij deze speciale oven ontwikkeld. Deze wordt gebruikt voor de folie industrie en is geschikt tot 250 graden Celcius.
De stoomheaters zijn demontabel opgesteld en op deze wijze eenvoudig te reinigen.
Ook benieuwd naar de talloze technische mogelijkheden welke ColPro Technical Solutions u kan bieden?
Neem dan contact met ons op +31 (0)546-844405.