Terugblik Masévon

Woensdag 8 december 2021

In september hebben wij bij de nieuwbouw van Masévon Group in Hardenberg een cleanroom gebouwd. Masévon Advanced Systems ontwikkelt en bouwt complexe machines. Deze machines die in de productieprocessen van haar eindklanten worden gebruikt voor het produceren van hightech componenten die o.a. worden gebruikt in smartphones en de nieuwste modellen auto’s of medische toepassingen. Naast Masévon Advanced Systems zijn er in de groep nog 4 andere werkmaatschappijen, allemaal met een unieke posities in de markt en eigen internationale toonaangevende opdrachtgevers.  

Voor veel van de processen en producten die binnen Masévon worden verwerkt, is het kleinste stofdeeltje of andere vervuiling al een serieus probleem. Om deze reden bouwen ze de systemen in cleanrooms. ColPro is een belangrijke partner voor Masévon in het bouwen van deze cleanrooms. De cleanroom heeft een totale oppervlakte van 126m². Hierbij is rekening gehouden dat het plafond incidenteel beloopbaar moet zijn. De ramen zijn gemaakt van gelaagd glas. Hierdoor zijn ze beveiligd tegen doorval. In de cleanroom worden de meest complexe producten geproduceerd en gemonteerd. De cleanroom voldoet aan alle veiligheidseisen. Hierdoor kan Masévon conform strenge kwaliteitseisen aan haar klanten leveren.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van schone ruimtes? Neem dan contact met ons op via 0546 – 64 44 05.