Project Mondial Pack opgeleverd

Dinsdag 22 maart 2022

In een tijdsbestek van ongeveer twee maanden hebben we het project bij Mondial Pack in Enschede opgeleverd. Hierbij hebben we de gehele benedenverdieping getransformeerd naar meerdere cleanrooms. In deze cleanrooms worden voedingssupplementen geproduceerd en verpakt. Door de inzet van deze cleanrooms kan Mondial Pack voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Met de inzet van deze cleanrooms werken de medewerkers in een zeer zuivere omgeving. Om ervoor te zorgen dat stofdeeltjes uit de cleanroom blijven, zijn er personensluizen ingebouwd. Door het gebruik hiervan treedt er geen vuile lucht de cleanroom binnen. Deze sluizen hebben we voorzien van een interlocksysteem en contactloze deurschakelaars. Ook hebben we een spoelkeuken, wasplaats, twee kookruimtes, droogkamer en een lift geïntegreerd.

Mondial Pack ontzorgt leveranciers en handelsorganisaties van voedingssupplementen volledig op het gebied van productie en verpakking. Belangrijke pijlers vinden zij deskundigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Korte levertijden in combinatie met de hoogst haalbare kwaliteit is hun doel.

Lees hier meer nieuwsberichten.